Workshops/Foodtruck

Kookworkshops/Catering

Vanuit onze kookstudio hebben wij ruim 10 jaar inmiddels ervaring met het geven van workshops. Met onze foodtrailer kunnen wij u op locatie een unieke ervaring beleven. Heerlijk koken met de Big Green Egg's.

Bij de intake vragen wij ook, wat u zelf leuk vindt om te maken. Heel vaak kregen wij namelijk de vraag in de studio dat mensen altijd al een bepaald gerecht wilden maken. Hoe mooi is het dan om dat onder begeleiding van een kok te maken. Ook kunt u uiteraard kiezen voor thema's. Wij maken graag voor u een voorstel en offerte.

Het minimale aantal personen bij een workshop is 12.

Catering

Heeft u binnenkort een teamuitje, bruiloft of een verjaardag? Wij kunnen de catering voor u verzorgen.

Met onze foodtrailer kunnen wij u een legio aan gerechten aanbieden. Wilt u broodjes, stoofgerechten of een te gekke barbecue het is allemaal mogelijk. Live cooking op de Big Green Egg maakt de beleving groter en uiteraard is er ruimte om zelf ook de Big Green Egg te ontdekken.

Foodfestivals

Kook & Stoof is regelmatig te vinden op foodfestivals. Tijdens de evenementen maken wij gebruik van onze Big Green Egg's en maken wij goede producten voor een eerlijke prijs.

Wij proberen uniek te zijn met onze foodtrailer. Zo hebben wij onder andere hamburgers, pulled pork, flammkuchen en shashlick's gedaan. Met de Big Green Egg zijn de mogelijkheden natuurlijk legio.

Tijdens de festivals verkopen wij ook Big Green Egg's. Klanten kunnen bij ons terecht voor vragen, tips en natuurlijk live demonstraties.

 

Wilt u een offerte ontvangen, vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Adres

Charactostraat 35
2909 PM Capelle aan den IJssel
Kvk 24454283
BTW NL001616911B08