Verzenden en retourneren

Verzending en Bezorging : boven € 40.- gratis, onder € 40,- rekenen wij € 3,95

Bezorgopties- en tijden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te versturen. U krijgt te allen tijde een mail van ons met de bevestiging en de te verwachte leveringsdatum

Product Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je gekochte product? Geen probleem, je kunt het product gewoon terugsturen naar ons, daar doen we niet moeilijk over. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Retour procedure

Een product retourneren is, onder de daarvoor geldende voorwaarden, altijd mogelijk binnen 30 dagen na aankoop. Meld je retour aan via onze klantenservice, contact@kookenstoof.nl o.v.v. het bestelnummer en eventuele reden van retour. Hierna wordt een retouretiket voor je gecreëerd en toegezonden (de retourverzendkosten bedragen €6,95 en worden bij terugbetaling verrekend).

Zorg ervoor dat het product zorgvuldig is ingepakt, zodat de kans op transportschade minimaal is. Lever je pakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL verzendpunt (zie www.postnl.nl/locatiewijzer).

Kosten retourzending

De kosten voor een retourzending bedragen €6,95. Deze kosten zijn voor je eigen rekening. Dit bedrag hoef je niet te betalen aan PostNL. Wij regelen het met PostNL en houden de kosten in van het bedrag dat wij aan je terugbetalen.

Adres

Charactostraat 35
2909 PM Capelle aan den IJssel
Kvk 24454283
BTW NL001616911B08