Over Kook & Stoof

Kook & Stoof bestaat alweer sinds 2009.

In eerste instantie zijn wij begonnen als kookwinkel in Bergambacht. Al snel bleek er grote behoefte te zijn aan kookworkshops waardoor wij na een half jaar de zaak uitgebreid hebben met een kookstudio. Hier hebben wij veel groepen mogen ontvangen en ook menig bedrijfsuitje mogen verzorgen.

Ook bedrijfstrainingen met de mystery box hebben bewezen een grote toevoeging te zijn aan ons assortiment. Sinds april 2018 hebben wij het roer omgegooid door afstand te doen van de winkel en een foodtrailer te kopen. Hiermee staan wij op menig foodfestival maar ook op bedrijfsfeestjes, bruiloften en privefeesten.

In de winkel heeft mijn grootste passie geleid tot het verkopen van het product Big Green Egg. Dit product verkoop ik met trots en onderstreep de kwaliteit en met name de big green egg levensstijl.

Kook & Stoof verzorgt demonstraties, workshops maar ook cateringopdrachten. Onze foodtruck zorgt voor sfeer en met de juiste ingredienten wordt uw evenement iets waar wij graag deel van uitmaken.

Wilt u onze foodtrailer inhuren voor catering, een workshop of wilt u advies voor een Big Green Egg, stuur dan een mail voor een persoonlijke offerte.

Adres

Charactostraat 35
2909 PM Capelle aan den IJssel
Kvk 24454283
BTW NL001616911B08