BIG GREEN EGG

De BIG GREEN EGG, Meer dan alleen een barbecue…

Uiteraard is de big green egg van nature een barbecue, maar door de oude Japanse Komado vorm en met de vooruitstrevende keramische technologie van de NASA is het de ideale buitenkeuken.

Je kunt er op koken, grillen, bakken, stoven, roken en slowcooken om de meest verfijnde en ongeëvenaarde smaken te creëren.

Waarom een BIG GREEN EGG. Door de productie van het keramiek heeft het product een extreem isolerende eigenschappen waardoor vlees gelijkmatig gaart en de sappen in het vlees blijven waardoor uitdrogen verleden tijd is. Door de luchttoevoer aan de onder en bovenzijde te reguleren, kun je de kooktemperatuur beheersen. Maak bijvoorbeeld heerlijke spareribs volgens de 3-2-1 methode of pulled pork die wegsmelt op je tong. Alles is mogelijk op dit mooie product

Eten is emotie. Dus maak je favoriete recepten of creëer een nieuw gerecht op je EGG. Sta stil bij het lekkerste wat je ooit hebt geproefd. Omring je met familie, vrienden, iedereen die je dierbaar is. Zo ontstaan onvergetelijke momenten. En daar staat Big Green Egg voor.

Of het nu vriest dat het kraakt of de mussen van het dak vallen: EGG’en kun je het hele jaar.

Belangrijk:

De big green egg is in allerlei maten, samenstellingen verkrijgbaar. Vaak hoor ik dat klanten niet weten welke samenstelling het beste bij hun past en dat ze vaak het overzicht kwijt zijn. Dit is dan ook waarom Kook & Stoof het anders doet. Wij bieden het Build your Own Big Green Egg concept aan.

Hierbij kunt u overzichtelijk zien wat er per maat mogelijk is. Tevens bied ik een actiepakket aan om direct aan de slag te gaan.

Via onderstaande links kunt u uw favoriete ei gaan samenstellen.
Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-24413307

Klik hier om de Big Green Egg brochure van 2021 te downloaden

Adres

Charactostraat 35
2909 PM Capelle aan den IJssel
Kvk 24454283
BTW NL001616911B08